Preskočiť na obsah Preskočiť na hlavnú navigáciu Preskočiť na pätičku

Mikulášska jazda s Albatrosom – ZRUŠENÁ!

Mikulášska jazda s Albatrosom

MIKULÁŠSKA JAZDA BUDE PRELOŽENÁ NA NOVÝ TERMÍN!


Predpokladaný termín bude v máji 2022 – Jazda s Albatrosom na MDD do Budapešti. Na už uhradené cestovné dostane každý cestujúci potvrdenie o úhrade s možnosťou využitia sumy na ľubovoľné jazdy ALBATROS klubu.

Dôvod preloženia jazdy: Železničné múzeum SR pozastavilo jazdy všetkých mimoriadnych vlakov s prepravou cestujúcich.

 

ALBATROS klub pri RD Bratislava hlavné, ZSSK Slovensko, ŽSR a ŽMSR vás pozývajú  4. decembra 2021 na tradičnú Mikulášsku jazdu s parným rušňom  498.104 Albatros. Mimoriadnym vlakom sa budete môcť previezť na trati Bratislava hl.st. – Bernolákovo – Senec – Sládkovičovo – Galanta – Sereď – Leopoldov – Trnava – SmoleniceSmolenice – Jablonica – Senica – Kúty – Malacky – Zohor – Bratislava.

Čo sme pre vás pripravili:
– nezabudnuteľný výlet parným vlakom v sprievode Mikuláša s čertom a anjelom,
– vo vlaku bude zaradený historický reštauračný vozeň s možnosťou občerstvenia, v areáli Včeloviny bude pripravený stánok s občerstvením a hry pre deti s rodičmi o sladké odmeny,
– nebude chýbať tradičná tombola, súťaž v kreslení rušňa a predaj materiálov so železničnou tematikou,
– zo ŽST Smolenice sa do areálu Včeloviny prepravia cestujúci peši.

  • Cestovný poriadok:
    Cestujúci je povinný skontrolovať si cestovný poriadok minimálne jeden deň pred odchodom vlaku na www.albatrosklub.sk. Odporúčame byť pri vlaku minimálne 30 minút pred jeho plánovaným odchodom!
  • Cena miestenky:
  • deti do 3 rokov bez Mikulášskeho balíčka: 10€
  • deti do 15 rokov: 25 € a v cene miestenky je aj hodnotný Mikulášsky balíček
  • dospelí: 35 €
  • dospelí nad 60 rokov, ZŤP: 25 €
    POČET MIEST JE OBMEDZENÝ!

Predajné miesta, kontakty a bližšie informácie:
Predpredaj miesteniek je možný elektronicky e-mailom na adrese: albatrosklub@albatrosklub.sk (záujemca uvedie počet a vek osôb a miesto nástupu a spätne dostane pokyny k rezervácii). Bližšie informácie nájdete na www.albatrosklub.sk a telefonicky po 15.00: 0907244150. ALBATROS klub, Tupého 4, 831 04 Bratislava

Všeobecné obmedzenia:
Podľa COVID Automatu: OTP (test na COVID-19 nesmie byť starší ako z 3. 12. 2021).

V prípade zrušenia jazdy z dôvodu pandemickej situácie ALBATROS klubom, bude vrátené cestovné v plnej hodnote. V prípade storna objednávky zo strany cestujúceho do 19. 11. 2021 bude vrátená plná hodnota, do 26. 11. 2021 bude vrátených 50%, od 27. 11. 2021 sa cestovné nevracia, ako aj z dôvodu nevyužitia služby. Zmena obmedzení podľa COVID automatu nie je dôvod na vrátenie cestovného. Cestujúci si môže zabezpečiť náhradníka. V prípade nepredvídaných okolností, ako aj pri poruche hnacieho vozidla, môže byť rušeň nahradený iným hnacím vozidlom, zloženie súpravy mimoriadneho vlaku z organizačných alebo technických príčin vyhradená!
Vo vlaku je potrebné dodržiavať všetky platné protipandemické opatrenia a rešpektovať pokyny organizátora a sprevádzajúceho personálu. Účasť na podujatí je na vlastnú zodpovednosť.

Návrat na vrch stránky