Preskočiť na obsah Preskočiť na hlavnú navigáciu Preskočiť na pätičku

Ako sme boli s Albatrosom na MDD v Prievidzi

MDD akcie ALBATROS klubu patria k jedným z najnavštevovanejším akciám, ktoré členovia klubu pravidelne pripravujú pre svojich veľkých aj malých záujemcov. A to nie len pre cestujúcich, ale aj vás, ktorí nás pravidelne fotíte v jednotlivých staniciach či na mostoch, alebo čakáte prejazd alebo príchod tohto skvostu cez vašu obec.


Tento rok sa Albatros po veľmi dlhej dobe opäť s deťmi vybral do Prievidze, malebného mesta Hornej Nitry. Po príchode sa cestujúci vydali k pristaveným autobusom a presunuli sa do neďalekých Bojníc, kde mohli navštíviť perlu Hornej Nitry – Bojnický zámok či najväčšiu ZOO na Slovensku. Po oddychu v Bojniciach boli cestujúci opäť odvezení na stanicu v Prievidzi, odkiaľ sa Albatros (otočený s celou súpravou na prievidzskom triangli) komínom vpred vybral späť do Bratislavy.


Za spoluprácu pri tejto jazde ďakujeme všetkým dobrovoľníkom, ktorí nám počas jazdy pomáhali, za sladkosti  spoločnosti NESTLÉ, za prepravu medzi mestami Prievidza a Bojnice SAD Prievidza, za kvalitné občerstvenie HOTELU LIPA v Bojniciach.

Návrat na vrch stránky