Preskočiť na obsah Preskočiť na hlavnú navigáciu Preskočiť na pätičku

LETNÝ NEWSLETTER

Milí priatelia nostalgie!
Prečítajte si náš LETNÝ NEWSLETTER a vyberte si jazdu podľa vašej chute!

24. – 26. júl 2020 Nostalgická jazda do Hoštic u Volyně

Zažite neopakovateľný zážitok jazdy historickým vlakom ťahaným morovým rušňom T478.1201 Cecaňa a poďte s nami na trojdňový výlet do svetoznámej obce Hoštice u Volyně z trilógie Slunce, seno,…

Mimoriadna jazda začína ráno v piatok 24. júla 2020 odchodom vlaku z Bratislavy hl.st. do Českých Budějovic, kde sa zúčastníme prehliadky mesta a založíme prvý základný tábor". V sobotu ráno sa vyberieme do Hoštic u Volyně, pozrieme si miesta známe z filmu, navštívime Ranč Šimona Pláničku v bývalom JZD. Z Hoštic u Volyně sa presunieme do mesta Volyně.

Podľa chuti navštívime Staré mesto, radnicu a podľa počasia sa budeme môcť aj okúpať na kúpalisku. Z Volyně sa presunieme do mesta Vimperk, kde bude náš druhý základný tábor. Skôr, ako sa zúčastníme nočnej prehliadky Vimperku, počas voľného programu sa budeme môcť odviezť vlakom do mesta Malenice, kde zanesieme kvety a zapálime sviečku na hrobe herečky Jiřinky Jiráskovej (pani učiteľky) a ostatným známym osobnostiam. V nedeľu ráno vyrazíme na spiatočnú cestu do Bratislavy, no po ceste sa ešte zastavíme v zlatých Strakoniciach.

Program sa môže meniť podľa potrieb organizátora.
Cena výletu je 125,-EUR / osoba a v cene je plná penzia, ubytovanie v ležadlovom vozni, cesta.


7. august 2020 VIP jazda s Albatrosom po bratislavských spojkách

Pozývame vás na VIP jazdu po bratislavských spojkách vlakom ťahaným parným rušňom 498.104 Albatros. Využite možnosť previezť sa Bratislavou jedným vlakom z hlavnej stanice do Rače cez Petržalku a späť na hlavnú stanicu.

Cena jazdy je 20,- EUR / osoba a v cene je malé občerstvenie. Počet miest je obmedzený!


15. august 2020 Polnočný expres

Pozývame vás na mimoriadnu nočnú jazdu vlakom ťahaným motorovým rušňom T478.1201 Cecaňa. Zažite atmosféru nočnej jazdy a poďte s nami pozorovať padajúce Perzeidy na Čachtický hrad. Profesionálne ďalekohľady budú zabezpečené. Cestou na hrad navštívime aj múzeum v Čachticiach. Povinnou výbavou bude baterka, čelovka alebo lampión pre dotvorenie úžasnej romantickej atmosféry.

Cena výletu je 20,- EUR pre dospelého, 13,- EUR pre dieťa, ZŤP alebo dôchodcu a 60,-EUR rodinná miestenka (2 dospelí a 2 deti). Počet miest je obmedzený!


Rezervácie na jazdy môžete robiť už dnes do vyplnenia kapacity určenej na jednotlivé jazdy e-mailom: albatrosklub@albatrosklub.sk. Nezabudnite do predmetu správy napísať názov akcie, o ktorú máte záujem.

Návrat na vrch stránky